•  
  •  +31 6 53898930
BijdeTantes

 


Wat doen wij?

BijdeTantes is van alle markten thuis; van het VERzorgen en ONTzorgen van feesten en partijen, tot het BEzorgen van allerlei lekkers. U kunt het zo gek niet bedenken of we toveren het uit onze caravan!

Zang en Zever

De tantes komen graag op bezoek en serveren desgewenst met een praatje, een toepasselijk liedje of bieden een luisterend oor. Uit onze hippe sleurhut komt niet alleen allerlei lekkers, maar ook een flinke dosis gezelligheid. Uiteraard aangepast aan de gelegenheid. U en uw gasten worden ontvangen met een grap en een grol, niets is ons Tantes te dol!

 

Zalige Zoetigheden

Heeft u wat te vieren? De tantes maken het een dag om nooit te vergeten! We verzorgen koffie en thee met gebak. Er is keuze uit allerlei zoet, passend bij het seizoen. Het appetijtelijke gebak kunnen we ook aan huis brengen. De producten worden met zorg bereid en vervoerd: lekker én gemakkelijk voor kleine en grote feestjes.
Ook voor het verzorgen van een  High-Tea kunt u bij ons terecht. We stellen een passend arrangement samen. Denk aan: muffins, scones, chocolade, quiches en sandwiches. Leuk voor een bedrijfsuitje of vriendinnenweekend.

 

Zinderende Zoutigheden

Zelf geen tijd/inspiratie om uw gasten goed gevuld naar huis te laten gaan? Ziet u op tegen het vele geregel, en een hele avond sjouwen zonder ook maar iets van je feest mee te maken? Geen nood, de tantes zijn van alle gemakken voorzien en zijn met veel plezier gastvrouw op uw feestje! Alle zorgen nemen wij u uit handen! We komen rond etenstijd met allemaal lekkernijen. We brengen (h)eerlijke soep, brood met smeersels, sandwiches, smakelijke hapjes, goed gevulde (tapas)planken en/of verrukkelijke complete maaltijden! Ook dit alles kan natuurlijk bezorgd worden.

De Tantes hebben een bonte verzameling van serviezen, waarop alle  zaligheden en lekkernijen geserveerd kunnen worden! 

 

Zware Zorgen

Ook in tijden van verlies en verdriet staan de Tantes met liefde voor u klaar. Schroom niet om ons ook te benaderen voor de verzorging van een koffietafel bij het afscheid van uw naasten.

 Voor een sfeerimpressie: zie onze pagina K(l)iekjes!