•  
  •  +31 6 53898930
BijdeTantes

Prijzen

BijdeTantes komen langs in vol ornaat met hun prachtige caravan. De hilariteit begint al aan de voordeur waar wij uw gasten ontvangen. We zingen een lied en zorgen voor vertier. Kortom volop smaak en daarnaast ook heerlijke smaak!
BijdeTantes ontzorgt u met alle plezier op het feestje. U hoeft dus nergens aan te denken; we houden de tafels schoon, zorgen dat iedereen goed gehydrateerd blijft :) en dat niemand met een lege maag naar huis gaat. Onze geweldige caravan zorgt voor een leuke aankleding bij iedere gelegenheid.
Onderstaand beschrijven we wat we zoal mee kunnen nemen, uiteraard kunnen we dit ook enkel bij u bezorgen.

Koffie/thee met gebak
We komen langs met overheerlijk zelfgemaakt gebak! We nemen meerdere soorten mee, dus is er voor ieder wat wils. Lekker én gemakkelijk voor grote en kleine feestjes. Dit kan al vanaf €5,- per persoon, gasten kunnen ook nog eens terugkomen voor een extra kopje koffie of thee.

High Tea/Picknick:
Vanaf 14,50 pp komen wij op een door u te bepalen locatie met koffie/thee en heelijke zoetig- en hartigheden. Vanuit de caravan serveren de Tantes al deze lekkernijen. Wat een leuk idee om tijdens een wandeling in het bos ineens onze zwart-roze hut tegen te komen :)

Soepie???
Al eens gedacht aan een compleet verzorgd soepbuffet? Wij brengen heerlijke, goedgevulde soepen. Met verschillende broden, eigengemaakte soepstengels, croutons en natuurlijk onze huisgemaakte tapenades, pesto en boters. We garanderen dat uw gasten met een volle maag naar huis gaan! Dit alles kan al vanaf 9.50 euro per persoon! Natuurlijk kan een simpel koppie soep ook, vergezeld met brood en smeersels al voor 4.50 per persoon.

Deze optie kan uitgebreid worden met onze luxe sandwiches, bijvoorbeeld belegd met zalm, rosbief, club of rauwe ham.

Festivalfeestje!
Organiseert u uw eigen feestje, hoe handig is het dan om het diner door ons te laten verzorgen. Met ons speciaal aangepast festivalfood-menu is er voor iedereen wel wat bij! Gasten mogen zo vaak ze willen aan de caravan komen om alles te proeven wat we bij hebben, denk aan: sateetje, soepje, kip wrap, vispotje met noodles, pastasalade, zomers stamppotje etc. Deze optie kost vanaf €24.50 als diner. Natuurlijk kunnen we dit ook nog aanpassen naar een menuutje voor gedurende de hele avond in hapjesvorm. Contact ons voor de mogelijkheden!

Planking
We komen langs de tafels met mooie planken met allerhande lekkers. Denk aan gehaktballetje, kaas, worst, hartig flapje, mooie hammen, mini-sandwich, saté enzovoorts. Deze optie kan al vanaf €2,- per persoon per ronde.

Met een lach of een traan:
De Tantes verzorgen graag een koffietafel voor u. Onbeperkt koffie/thee met rijkgevulde sandwiches kan al vanaf 8 euro pp. Uiteraard is het mogelijk om dit uit te breiden met een soepje, hapjes of zelfs een complete maaltijd. 

4, 5, of 6-walking diner
Vraag bij ons na voor de mogelijkheden voor een luxe walking diner. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden die het seizoen te bieden heeft.
 

Wie luf festivals!!!
Organiseert u een festival of markt? Denk ook eens aan de Tantes met hun gezellige caravan! Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. 

Kortom:
BijdeTantes is veel mogelijk. We zijn creatief in onze ideeën en vernieuwen steeds onze gerechten en hapjes. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en hoe wij dit kunnen verwezenlijken. Bel of mail ons voor meer info!